Anderlecht lijdt (terechte) nederlaag

VRIJDAG, 31 JANUARI 2014, 22:24 - Michaël
Logo Anderlecht-Online

Paars-wit kwam vrijdagavond in actie tegen Lierse en ging terecht er kopje onder met 2-0. Mbaye Diagne en Tony Watt zorgden dat de drie punten in het Lisp bleven.


John van den Brom startte met Demy De Zeeuw en ook Bram Nuytinck kreeg nog eens een kans. Thomas Kaminski nam plaats onder de lat. Chancel Mbemba bleef binnen wegens een blessure en vooraan vonden we Aleksandar Mitrović terug.

Aanwinst David Pollet keek vanuit de tribune toe hoe Diagne na 25 minuten spelen de 1-0 op het scorebord plaatste. Lierse was compleet baas in eigen huis, enkel Andy Najar en Kaminski toonden zich paars-wit waardig.

Net voor de start van de tweede helft liet Besnik Hasi verstaan dat van den Brom voor de wedstrijd tegen zijn ploeg zei dat ze te laks toeleefden naar de wedstrijd... .

Ook de tweede helft was niet om aan te zien en zo kon Tony Watt de score verdubbelen: 2-0. Veel meer valt er niet over te schrijven. Lierse heeft verdiend gewonnen waardoor Anderlecht al voor de zevende keer een nederlaag lijdt dit seizoen. Arm paars-wit.

Het wordt tijd dat er eens een hartig woordje gepraat wordt daar in het Astridpark want met brood alleen en geen spelen hou je het volk niet tevreden. Maar hoop doet leven zeker? Alvast een proficiat aan Lierse met deze oververdiende overwinning.

Score: 2-0
Goal(s): 24' Mbaye Diagne 1-0, 64' Tony Watt 2-0

Lierse:Berezovskyy, Swinkels, Hoefkens, Corstjens, Jääger, Diagne, Losada, Ghaly (67' El Messaoudi), Wils, Bourabia, Watt
Anderlecht:Kaminski, Deschacht, Nuytinck, Gillet, Vanden Borre, Kouyaté, de Zeeuw, Praet (45' Vargas), Najar, Bruno (45' Cyriac), Mitrovic

Geel: Ghaly, Najar, Vargas
Rood: /

Scheidsrechter: Joeri van de Velde
Stadion: Lispanderlecht-online forum