Dendoncker mag niet meer weg

VRIJDAG, 31 JANUARI 2014, 08:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Leander Dendoncker zal niet uitgeleend worden. "Dendoncker is mijn nummer vier als centrale verdediger", zegt John van den Brom. "Ik ben tevreden met mijn huidige selectie, maar ze is wel aan de smalle kant."


In een dubbelinterview dat Het Laatste Nieuws had met Van den Brom en Lierse-coach Stanley Menzo blijkt ook dat deze laatste Frank Acheampong wilde huren. "Ik zag hem maandag bezig tegen onze beloften. hij heeft iets wat wij missen. Op de counter zouden wij hem goed kunnen gebruiken", aldus Menzo. Anderlecht en Van den Brom willen echter niemand meer laten gaan.

De voorbije dagen was er ook wat te doen over Samuel Armenteros. De spits voldoet niet bij Feyenoord en hier en daar werd gesuggereerd dat hij in januari al zou terugkeren naar Anderlecht. "Feyenoord heeft ons daar nog niet voor gebeld. Normaal blijft hij dus tot de zomer in Rotterdam", aldus Van den Brom. Feyenoord kan Armenteros na zijn uitleenbeurt voor drie miljoen euro definitief aantrekken, maar dat zal niet gebeuren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.