Anderlecht volop in gesprek over Pollet

DONDERDAG, 30 JANUARI 2014, 09:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht en Charleroi onderhandelden gisteren volop over een transfer van David Pollet, maar witte rook is er nog niet. Anderlecht wil Pollet huren met optie tot aankoop, maar Charleroi voelt hier niet zoveel voor.


Ook Genk meldde zich bij Charleroi, maar het schrok van de vraagprijs van 2,5 miljoen euro. Het bod dat Anderlecht gisteren deed, huurprijs en koopoptie samen, kwam wel in de buurt. Maar Charleroi is niet happig op een uitleenbeurt. De Carolo's vrezen dat Anderlecht Pollet wil halen als stand-in voor Aleksandar Mitrovic.

Als Mitrovic niet geblesseerd raakt, ziet Charleroi Pollet niet veel van de bank afkomen en dat is niet goed voor zijn transferwaarde. Door zijn elf doelpunten is Pollet momenteel een gewilde spits, maar als hij een half jaar weinig speelt en Anderlecht de optie niet licht, zal hij in juni een stuk minder waard zijn.

Volgens Het Nieuwsblad probeert Anderlecht nu geld te vinden om Pollet definitief aan te trekken. Een constructie waarbij spelers als Fede Vico en David Henen uitgeleend zouden worden aan Charleroi, werd afgewezen.



anderlecht-online forum