Overzicht verhuurde spelers: debuut Tarfi

ZONDAG, 26 JANUARI 2014, 14:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Alle door Anderlecht verhuurde spelers kwamen dit weekend al in actie. Mehdi Tarfi viel het meest op. Hij mocht bij Zulte Waregem een half uur voor tijd invallen en maakte zo zijn debuut in de hoogste klasse.


Tarfi kwam in de ploeg na de rode kaart van verdedigende middenvelder N'Diaye. Zulte Waregem was toen echter net 1-0 achter gekomen tegen OH Leuven en met Tarfi in de ploeg kon het hier niets meer aan veranderen. Tarfi pakte wel nog geel. Als N'Diaye geschorst wordt, staat Tarfi volgende week allicht voor het eerst in de basis.

Dalibor Veselinovic vond na zijn hattrick vorige week ditmaal de weg naar de netten niet. Tegen Oostende, 2-1 verlies, kwam hij niet veel in het stuk voor. Wel dwong hij ex-Anderlecht-speler Siani tot een gele kaart. Aan de overkant speelde Fernando Canesin de hele partij. Jordan Lukaku blesseerde zich tijdens de opwarming en kwam niet in actie.

Bij KV Kortrijk stond Michaël Heylen niet op het scheidsrechtersblad. Hij kon er dus niets aan doen dat zijn ploeg met 3-4 verloor van Lierse.

In Nederland begon Samuel Armenteros opnieuw op de bank bij Feyenoord. Coach Koeman liet hem tegen ADO Den Haag bij de rust en een 2-0-achterstand invallen. Armenteros schilderde meteen een mooie voorzet op het hoofd van spitsbroeder Pelle. Feyenoord verloor uiteindelijk met 3-2.

Een afdeling lager speelde Andreas Luckermans met Helmond Sport 0-0 gelijk tegen FC Eindhoven, de nummer twee in de stand. Luckermans speelde 85 minuten mee en pakte geel.

Bij De Graafschap mocht Nathan Kabasele twintig minuten voor tijd invallen. Hij zag hoe zijn ploegmaat Koolhof in blessuretijd de 1-1 eindstand op het bord zette tegen Almere City.



anderlecht-online forum