Anderlecht bood miljoen euro en vier spelers

DONDERDAG, 23 JANUARI 2014, 08:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht ondernam gisteren een ultieme poging om Thorgan Hazard aan te trekken. Volgens La Dernière Heure bood paars-wit vier spelers plus een geldsom die kan oplopen tot één miljoen euro.


Anderlecht bood Zulte Waregem twee spelers voor het vervolg van dit seizoen en twee voor de volgende jaargang. De fusieploeg kon hierbij kiezen uit zes spelers. Daarbij onder meer Leander Dendoncker (die de geblesseerde Sven Kums kan vervangen), Ronald Vargas, Demi de Zeeuw en voor volgend seizoen Michael Heylen, nu nog bij Kortrijk.

Dendoncker is van Roeselare en ziet een overstap best zitten. Ook Dury wil Dendoncker graag overnemen, maar de overige aangeboden spelers interesseren hem minder. Daarnaast bood Anderlecht ook een geldsom. Indien de uittredende kampioen zich opnieuw zou plaatsen voor de Champions League, zou dit bedrag oplopen tot bijna één miljoen euro. Zulte Waregem deed het hele voorstel echter af als 'onvoldoende'.

Hazard: ziek

In de marge van de Gouden Schoen heeft Hazard ook uitgelegd waarom hij gisteren niet op training verscheen. Met de hele transfersoap had dit volgens hem niets te maken. "Ik was wat ziek en ook mijn dochtertje was ziek", luidde zijn uitleg.



anderlecht-online forum