"Ik blijf knokken en kom sterker terug"

WOENSDAG, 22 JANUARI 2014, 07:44 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Samuel Armenteros (23) debuteerde dit seizoen voor Feyenoord tegen Ajax. Na zijn eerste training bij Feyenoord werd hij meteen opgesteld. Maar vrij kort na zijn overgang verloor hij zijn basisplaats bij de Nederlandse ploeg.


"Daar was ik natuurlijk teleurgesteld over. Maar als je naar Feyenoord gaat, weet je dat ze goede spelers hebben, zoals Ruben Schaken en Jean-Paul Boëtius."

Kort daarna raakte hij geblesseerd. "Ik had bij m’n beide voeten last van hielspoor, ik kreeg een infectie op de pees onder de hak. Ik had er al langer last van, maar ik kon er wel mee spelen. Het geneest door veel rust te nemen. Maar ja, je voeten rust geven, is een beetje moeilijk voor een voetballer."

Armenteros weet dat het voor hem bij Feyenoord nu in de tweede seizoenshelft moet gebeuren. "Tijdens de winterstop heb ik mijn voeten goed rust kunnen geven en heb daarna in Marbella een goede trainingsweek gedraaid. Ik voel me, sinds ik bij Feyenoord ben, beter dan ooit."

De speler wil alleen nog vooruit kijken. "Ik kijk niet naar wat mensen van mij denken. Ik weet zelf hoe het met mij gaat. Je moet mentaal sterk zijn. Ik wil Feyenoord de Samuel laten zien zoals de mensen me kennen. Ik blijf knokken en kom sterker terug."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.