"Wie weet kan ik al even aantreden in play offs"

DINSDAG, 21 JANUARI 2014, 16:14 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez was samen met de ploeg mee op winterstage, dit om de band met de rest van de spelers niet te verliezen. Voor hem was er wel een specifiek programma uitgewerkt. En jawel, de revalidatie verloopt goed.


"Ik voel me goed en ik ben blij dat ik hier kan zijn met de ploeg", aldus de Argentijn tegenover RSCAtv tijdens de stage in Abu Dhabi. "Met de knie gaat het goed. Ik werk goed met de kinesist, ik ben tevreden."

"De eerste dagen na de blessure zat ik in de put. maar ik moest me herpakken en positief denken om zo snel mogelijk terug te kunnen zijn. De collega's vragen regelmatig hoe het met me gaat en of ze iets voor mij kunnen doen. Dat doet wel goed."

"Omdat ik hier kan zijn voel ik me al een stukje voetballer. De sfeer zorgt voor een positief gevoel. In deze fase van het kampioenschap is dat ook belangrijk om het seizoen zo verder te zetten. Wie weet kan ik in de play offs al even spelen om de ploeg te helpen, dat zou al goed zijn."

"Ik hoop op het beste, de jongens hebben het al heel goed gedaan. Vooral het laatste deel voor de winterstage waren ze goed op dreef. Nu is het de laatste rechte lijn en moeten ze de vorm vasthouden. Het komt neer op rustig blijven en wedstrijd voor wedstrijd winnend afsluiten. Je moet positief deken en ervan uitgaan dat je alles kan winnen. Niet aan de tegenstanders denken, maar enkel uitgaan van eigen kracht, zoals we bij Anderlecht altijd doen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.