Bico: "Thorgan Hazard is van Anderlecht"

ZATERDAG, 18 JANUARI 2014, 04:25 - Jonas
Anderlecht-Online No Image Found

Thorgan Hazard is een speler van Anderlecht. Dat heeft John Bico, de raadgever van Hazard, laten weten aan Het Laatste Nieuws. Uiterlijk morgen zal Anderlecht de transfer officieel aankondigen.


Wat dreigde een hele soap te worden, is vandaag afgerond: Thorgan Hazard trekt naar Anderlecht. John Bico bevestigde dit aan het laatste nieuws. "Bepaalde personen bij Zulte Waregem hebben de laatste weken vele leugens proberen verspreiden. Daarom geef ik deze verduidelijking."

"Thorgan Hazard zal voor Anderlecht spelen, en dat is niet de schuld van mij of van Anderlecht. Als je de topscorer laat vertrekken naar AA Gent voor bijna niks, mag je je vragen beginnen stellen. Idem voor Malanda."

"Om Thorgan te houden, was het de bedoeling dat ze hun sterkste kern gingen bijhouden, niet de clubkas spijzen. Dat was de reden waarom we niet naar een van de topclubs zijn gegaan deze zomer. In plaats daarvan hebben ze op pathetische wijzen hem proberen te houden", aldus John Bico in een officiële persmededeling aan Het Laaste Nieuws.

Toch zal Hazard morgen tegen KV Mechelen niet in actie komen, omdat hij niks wilt forceren. Daarom zal hij ook niet spelen met Zulte Waregem tegen Genk. Hij kan dus zijn debuut maken tegen Club Brugge, volgend weekend.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.