Najar: "Altijd het beste van maken"

VRIJDAG, 17 JANUARI 2014, 14:23 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Andy Najar kwam in januari 2013 Anderlecht versterken. "Een transfer met het oog op de toekomst", klonk het toen. En Anderlecht had gelijk, Najar maakt nu al een tijdje het mooie weer bij paars-wit.


"Het is een kwestie van altijd te werken, op training alles te geven want je krijgt niet zomaar je kans toegeworpen", begint Najar tegenover RSCAtv. "Je moet aan de trainer tonen dat je de nodige capaciteiten hebt. Ik heb die kansen gekregen en moet ze grijpen. Je krijgt één keer die kans en je moet er het beste van maken."

Integratie verliep vlot
"Anderlecht is heel fair tegenover me geweest. Het is een heel belangrijke ploeg hier in België. Er wordt naar opgekeken in andere Europese landen. Ook mijn ploeggenoten zijn fantastisch, hun ontvangst heeft geholpen om geduldig te zijn, om mijn kans af te wachten en te blijven werken."

"Ook al worden er veel verschillende talen gesproken, op de een of andere manier verstaan we elkaar. Maar ik ben nu Frans aan het leren, en als ik een woord niet begrijp dan vraag ik wat het betekent en zo leer ik wat bij. Gelukkig zijn er nog Latino's bij Anderlecht. Het is makkelijker om je aan te passen als er nog mensen zijn die dezelfde taal spreken."

Altijd het beste van maken
"Ik speel graag rechtsmidden en de trainer geeft me de kans om ook in de aanval te spelen, maar ik denk dat ik ook een goede rechtsachter ben. Dat zijn de twee posities die ik op dit moment goed onder de knie heb. Ik zal er het beste van maken, waar de trainer me ook opstelt."

Het volledige interview is te bekijken op RSCAtv.



anderlecht-online forum