Hazard: "Ik wil naar Anderlecht"

WOENSDAG, 15 JANUARI 2014, 23:17 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Over de zaak-Hazard is deze maand al veel geschreven. Voor het eerst liet ook de speler zelf van zich horen. Na het gewonnen bekerduel tegen Cercle Brugge strikte RTBF Hazard voor een interview. "Ik wil naar Anderlecht."


Gisteren verklaarde Zulte Waregem nog dat hun goudhaantje het seizoen uitdoet aan de Gaverbeek. De jongere broer van Hazard lijkt het daar echter niet mee eens. "Het is mijn wens om te vertrekken en ik hoop dat het kan. Dat heb ik ook aan Chelsea gezegd", aldus Hazard.

"Ik beleef nog wel plezier bij Zulte Waregem, maar het vertrek van Habibou en Malanda komt hard aan. Dit is niet meer hetzelfde project als voor de winterstop. Deze ploeg is minder sterk voor de slotfase van de competitie. Daarom wil ik vertrekken."

"Velen denken dat een overgang naar Anderlecht geen stap vooruit is, maar je moet realistisch zijn. Anderlecht en Zulte Waregem behoren niet tot dezelfde categorie. Anderlecht is en blijft superieur."

"Ik heb geen garanties op speelminuten bij paars-wit, maar dat heb je nooit. Het is aan mij om hard te werken, maar ik ben er nog niet. Maar ik hoop dat het in orde komt, want het is tijd voor verandering."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.