Scholl en Tarfi opnieuw op trainingsveld

WOENSDAG, 15 JANUARI 2014, 20:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl de A-kern zijn open training afwerkte, waren de beloften een terrein verder aan de slag. Purpleketje van onze Franstalige redactie ging naar hen kijken en stelde vast dat Alexis Scholl en Karim Tarfi er opnieuw bij liepen.


Beide spelers stonden maanden aan de kant met een zware blessure. Scholl scheurde in april de voorste kruisband van zijn linkerknie. Tarfi blesseerde zich eind juli nadat hij net hersteld was van een knieblessure die hij in oktober 2012 opliep tijdens een uitleenbeurt aan De Graafschap.

Scholl voelt zich opnieuw goed in zijn sas en ging voluit gedurende de hele training. Hij verwacht over twee à drie weken voor het eerst een wedstrijd kunnen spelen.

Aron Leya Iseka, Andy Kawaya en Anthony D' Alberto sloten ook weer aan bij hun ploegmaats nadat ze vorige week met de A-kern op stage vertoefden in Abu Dhabi. Het trio zal maandag met de U21 spelen tegen Zulte Waregem. Xavier Gies trainde wel mee met de A-kern omdat Thomas Kaminski nog steeds licht geblesseerd is.

Bouba Diallo, Luca Falsaperla, Gilles Denayer, Youri Lapage, Frank Mikal en enkele andere spelers van de U19 werkten een speciaal programma af met het oog op hun wedstrijd van zaterdag tegen Club Brugge.



anderlecht-online forum