Wachten op Defour, afwachten voor Batshuayi

DINSDAG, 14 JANUARI 2014, 08:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Naast Thorgan Hazard staan ook Steven Defour en Michy Batshuayi op het verlanglijstje van Anderlecht. Defour zat afgelopen weekend opnieuw een hele wedstrijd op de bank en veel interesse is er niet, dus blijft Anderlecht hopen.


Herman Van Holsbeeck gaf al aan dat Anderlecht enkel een plan A heeft en geen plan B of C. Anderlecht zal dus tot het einde van de transferperiode blijven hopen dat Defour wil komen. Het feit dat het management van Defour met nog geen enkele club sprak en enkel Aston Villa lichte interesse toont, geeft paars-wit hoop.

En dan is er tot slot het dossier Michy Batshuayi. De Engelse krant The Mirror schreef gisteren dat Everton een bod van acht miljoen euro wil uitbrengen. Aan Gazet van Antwerpen vertelden Standard en Batshuayi's manager Christophe Henrotay gisteren dat er nog geen effectief bod gedaan werd. Volgens Sudpresse bekijkt Anderlecht deze zaak vanop afstand en zal het pas actie ondernemen als een Engelse club er effectief in geslaagd is Batshuayi te transfereren.



anderlecht-online forum