Van den Brom tevreden over winterstage

MAANDAG, 13 JANUARI 2014, 10:47 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

De afgelopen week heeft Anderlecht zich voorbereid op het tweede deel van de competitie en de play-offs. Coach John van den Brom toont zich alvast tevreden over de stage en ook over de inzet van de spelers.


"De sfeer in de groep is uitstekend", aldus de Nederlander tegenover Het Laatste Nieuws. Hierbij laat hij ook verstaan dat hij tevreden is met de huidige selectie en het op zich geen probleem is als er niemand bij komt.

De kans dat er iemand vertrekt is trouwens ook klein. Zo was er even sprake van een uitleenbeurt van Gohi Bi Zoro Cyriac maar dat idee lijkt nu van de baan. De speler heeft het volgens Van den Brom fantastisch gedaan. "Deze Cyriac wil ik absoluut behouden", klinkt het overtuigd.

Maar ook de jonge spelers, zoals Aaron Leya Iseka, die mee op stage mochten hebben een goede indruk gelaten. Dennis Praet heeft dan weer laten zien dat hij ook achter de nummer 10 kan spelen. Zo kan de Leuvenaar nu op maar liefst vier posities opgesteld worden. Van den Brom zelf wil Demy De Zeeuw het liefst niet kwijt, dit omdat de kern niet al te breed is.



anderlecht-online forum