"Het zijn misschien onhaalbare dossiers"

MAANDAG, 13 JANUARI 2014, 09:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook tijdens deze transferperiode is nooit stil rond Anderlecht. Toch haalde paars-wit nog nieuwe spelers. Sterker nog, de kans is reëel dat er niemand komt. "We hebben enkel een plan A, geen plan B of C" zegt Herman Van Holsbeeck.


"Zeker offensief hebben we heel goede spelers", spreekt Van Holsbeeck het vertrouwen in zijn huidige kern uit. "Als we nu dus iemand halen, moet er unanimiteit bestaan over hun kwaliteiten. Het gaat dan inderdaad over de spelers wiens namen ik overal lees en die ons meteen een meerwaarde bezorgen. Anders komt er niemand."

Veel schot komt er echter niet in de zaak. "Misschien lukt het inderdaad niet, maar we hebben nog drie weken de tijd. Het zijn complexe dossiers, ik zou zelfs de term 'onhaalbaar' durven gebruiken", aldus de Anderlecht-manager.

Uitgaande transfers

Op het vlak van uitgaande transfers is het even kalm bij Anderlecht. Kouyaté wordt aan enkele Engelse clubs gelinkt en Kaminski en De Zeeuw hopen ook op een vertrek. "Maar ik denk niet dat er iemand vertrekt", zegt Van Holsbeeck. "Tenzij we een bod voor Kouyaté krijgen dat we niet kunnen weigeren en hij ginder vier keer meer kan verdienen."

Ook een uitleenbeurt van Kaminski is onbespreekbaar. "We hebben een duidelijk akkoord met Thomas. Na het seizoen zien we wel verder." En was als een club komt aankloppen voor De Zeeuw? "Dan valt er te praten."



anderlecht-online forum