Andy Najar kijkt al uit naar WK

ZONDAG, 12 JANUARI 2014, 22:50 - Steiner
Anderlecht-Online No Image Found

Andy Najar werd bij het grote publiek bekend als rechtsachter tijdens de uitwedstrijd op Racing Genk in november vorig jaar. De Hondurees, die eigenlijk meer een offensieve flankspeler is, kijkt al uit naar het WK in Brazilië.


Voor de Hondurese international maakt het niet waar hij speelt: "Ik kan op alle offensieve posities uit de voeten, zowel links als rechts. Ik schik me naar wat de trainer me vraagt. Ik ben tevreden over mijn vooruitgang. In Honduras volgen ze me op de voet."

Najar maakt een grote kans om geselecteerd te worden voor het WK in Brazilië komende zomer. Hij kijkt ook uit naar de confrontatie met de VS, waar ploegmaat Sacha Kljestan ook kans maakt op een selectie. "Met Honduras zijn we in een moeilijke groep ingedeeld. Toch denk ik dat we kans maken op de tweede ronde. Ik hoop dat we dan tegen een grote ploeg mogen uitkomen, want in zo'n matchen kan je het meest ervaring opdoen. Ik kan alvast niet wachten om deel te nemen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.