"Er vertrekt niemand, ook niet op uitleenbasis"

DINSDAG, 7 JANUARI 2014, 08:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In een prachtige omgeving bereidt Anderlecht de tweede seizoenshelft voor. Het doet dit voorlopig zonder nieuwkomers. "Natuurlijk heb ik hen liever vandaag dan morgen, maar we hebben tijd tot 31 januari", zegt John van den Brom.


Over de mogelijke komst van Thorgan Hazard wil Van den Brom niets kwijt. "Want ik heb daar toch geen invloed op", aldus de coach, die benadrukt dat hij erg tevreden is met zijn huidige spelerskern. "We eindigden het jaar goed, maar ik verwacht nog meer van deze groep. Er zit nog heel wat rek op, vooral op onze jonge spelers."

Demy de Zeeuw en Gohi Bi Cyriac worden gelinkt aan een vertrek, maar Van den Brom ziet liever niemand gaan. "Ook niet op uitleenbasis. Want dat komt op hetzelfde neer: ik ben een speler kwijt. Ik heb trouwens met Herman Van Holsbeeck nog niet gesproken op wie weg zou mogen."

"Blij dat Hasi gebleven is"

Wie ook niet weg mocht, was Besnik Hasi. "Ik ben blij dat hij blijft. Wij zijn een twee-eenheid, je kan ons niet los van elkaar zien. Maar hij heeft veel kwaliteiten. Ooit zullen we nog wel eens tegen elkaar staan."

De eerste wedstrijd na de winterstop is nota bene tegen KV Mechelen, als het stadion tegen dan voldoende hersteld is tenminste. "Ik hoop dat de match kan doorgaan. We zijn 2013 goed geëindigd en willen deze lijn doortrekken."



anderlecht-online forum