Fans brengen bezoekje aan Wasilewski

DONDERDAG, 2 JANUARI 2014, 11:43 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Belofte maakt schuld en dus trokken weer een honderdtal Anderlecht-supporters naar Engeland om er Marcin Wasilewski aan te moedigen in de wedstrijd tegen Bolton. La Dernière Heure trok mee en maakte er een reportage over.


"De supporters werden onderverdeeld in twee bussen", klinkt het. "In de ene bus zaten de rustige supporters, in de andere de hevigere. Er waren Vlamingen bij, Walen, fans van BCS, van de O-side, zelfs supporters met een stadionverbod. Het is allemaal zonder problemen verlopen."

De Anderlecht-supporters werden bij het betreden van het stadion door het thuispubliek op een warm applaus onthaald. De groepsbegeleider werd zelfs tijdens de pauze geïnterviewd door de stadionomroeper.

Na de match maakte Wasilewski tijd voor de afgereisde supporters. Of de fans van Leicester ooit naar Anderlecht zullen afzakken voor een wedstrijd is nog maar de vraag. "Ook al zou het allemaal vriendschappelijk zijn, op het vlak van veiligheid is het toch wat ingewikkelder. In Engeland zijn ze veel opener om buitenlandse fans te ontvangen dan hier."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.