"Overwinning tegen Anderlecht niet vergeten"

WOENSDAG, 1 JANUARI 2014, 13:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

2013 was voor Michaël Heylen een jaar om niet snel te vergeten. De 19-jarige verdediger, door Anderlecht uitgeleend aan Kortrijk, maakte zijn debuut in eerste klasse. "In 2014 wil ik mijn basisplaats vasthouden en iets winnen."


Anderlecht stalde Heylen eind augustus bij Kortrijk om ervaring op te doen en dat lukt wonderwel. "Ik had nooit verwacht zo snel een basisplaats te veroveren", aldus de verdediger. "Wat mijn mooiste herinneringen zijn? De overwinningen tegen Anderlecht en Club Brugge zal ik niet snel vergeten."

In 2014 hoopt Heylen op de ingeslagen weg verder te gaan. En er mag gerust nog iets bijkomen. "Een prijs pakken zou leuk zijn. Kortrijk is een echte bekerploeg, dus waarom die niet proberen te winnen."

Momenteel geniet Heylen net als zijn collega-voetballers van een korte vakantie. Heylen gebruikt deze om uit te rusten en samen met zijn zus naar Disneyland te gaan.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.