Overzicht verhuurde Anderlecht-spelers

ZONDAG, 24 NOVEMBER 2013, 14:29 - Michaël

Ook de verhuurde Anderlecht-spelers kwamen dit weekend weer in actie. We beginnen ons overzicht bij Jordan Lukaku en Fernando Canesin die met Oostende 4-0 gingen winnen van Genk.

Lukaku als Canesin speelden beide een puike wedstrijd, en dat is dan nog zacht uitgedrukt. Beiden waren goed voor een assist waardoor al snel de 2-0 op het scorebord stond. Canesin stond 90 minuten lang op het veld, Lukaku mocht twee minuten voor het einde gaan rusten.

Michaël Heylen kwam met Kortrijk niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen OHL. Hij kreeg geel in de 67ste minuut en stond 90 minuten lang op het veld.

Dalibor Veselinovic startte bij Waasland-Beveren tegen Gent op de bank en viel in de 75ste minuut in. Gent won met 2-0.

Mehdi Tarfi was niet in de selectie van Zulte Waregem tegen Mechelen terug te vinden. Zijn ploeg won met 3-1.

Nathan Kabasele en Andreas Luckermans kwamen vrijdag al in actie. Kabasele viel in de 84ste minuut in tegen MVV Maastricht. De Graafschap verloor met 2-1. Luckermans bleef tegen Fortuna Sittard op de bank. Dordrecht won wel met het kleinste verschil: 0-1.

Als laatste hebben we Samuel Armenteros. Hij speelde zondagmiddag tegen RKC Waalwijk. Feyenoord verloor verrassend na een doelpunt in de blessuretijd. Armenteros startte op de bank en viel in de 77ste minuut in.