Vargas: "Concentreren op volgende wedstrijd"

ZONDAG, 24 NOVEMBER 2013, 14:13 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Ronald Vargas maakte gisteren tegen Charleroi zijn come-back. Het was van maart geleden dat de Venezolaan nog met de eerste ploeg op het veld stond. La Dernière Heure strikte de speler voor een reactie.


"Voetbal is mijn leven. Dus natuurlijk dat ik tevreden ben! Eindelijk terug kunnen spelen, dat is speciaal voor mij", aldus Vargas na de wedstrijd.

Ook al maakte Vargas een goede indruk en belandde zijn trap op de doelman, toch bleef Anderlecht steken op een 2-1. "We hebben gevochten tot het einde. Maar nu moeten we ons concentreren op de volgende wedstrijd."

Die wedstrijd staat woensdag gepland. Het Champions League-duel tegen Benfica. Zal de droom van Vargas uitkomen en zal hij bijgevolg aantreden? "Iedereen wil in de Champions League spelen. Of ik op het veld te zien zal zijn? Ik weet het niet. Het is niet makkelijk om terug te komen na drie maanden afwezigheid. Dat is nu al bijna drie jaar dat ik amper wedstrijden gespeeld heb."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.