Kouyaté: Derde keer goede keer voor Arsenal?

DONDERDAG, 14 NOVEMBER 2013, 22:12 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De Engelse pers speculeert reeds op een vertrek van Cheikhou Kouyaté bij Anderlecht. Het dagblad Metro ziet Arsenal als favoriet om de Senegalees in januari naar Engeland te halen.


'Derde keer goede keer' klinkt het in Metro want Arsenal zou al twee pogingen ondernomen hebben om de speler aan te trekken, telkens tijdens de wintertransferperiode.

Herman Van Holsbeeck zou eveneens laten vallen hebben dat Anderlecht zijn topspelers wenst te behouden. "We willen op toppers houden maar Kouyaté mag vertrekken. We weten dat er interesse is vanuit de Premier League. Bij een degelijk bod mag hij weg."

Arsenal zou in Kouyaté de vervanger zien van Thomas Vermaelen indien deze de club verlaat. Ook Chelsea, West Brom, Norwich en Newcastle zouden interesse tonen maar enkel Arsenal heeft hem de laatste maanden van dichtbij gevolgd. Volgens de pers zou hij zo'n 7 miljoen euro kosten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.