Hoe vergaat het... Dalibor Veselinovic?

WOENSDAG, 13 NOVEMBER 2013, 17:56 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Nu het clubvoetbal even plaats ruimt voor interlandvoetbal, zien wij de kans schoon om eens te kijken hoe het onze uitgeleende spelers vergaat. Vandaag: Dalibor Veselinovic.


Verleden

Dalibor Veselinovic belandde via FC Brussels bij Anderlecht, dat hem vrijwel meteen uitleende aan K.V. Kortrijk. Bij de kerels was hij een vaste waarde. In 34 competitiewedstrijden vond hij elf keer de weg naar doel, waaronder dit wondermooie doelpunt tegen A.A. Gent.

Zijn uitleenbeurt aan het noodlijdende Beerschot A.C. werd een fiasco. Hoewel hij in negen wedstrijden toch drie keer de weg naar doel vond, belandde hij al snel in de B-kern.

Heden

Dit seizoen gaat het terug beter met de Servische reus. Bij Waasland-Beveren startte hij tot nog toe in zeven van de vijftien wedstrijden. Vijf keer mocht hij invallen. Veselinovic was goed voor twee van de elf doelpunten van de Waaslanders.

Toekomst

De toekomst van Veselinovic ligt wellicht niet in het Vanden Stockstadion. Het contract van de Serviër loopt af op het einde van het seizoen en Anderlecht lijkt niet geneigd om dat te verlengen. Al kan een sterke terugronde uiteraard veel veranderen voor Veselinovic.

Een echte verrassing is dat echter niet. Voor het seizoen verklaarde minder dan één procent van jullie nog te geloven in een doorbraak van de spits bij Anderelcht.



anderlecht-online forum