Demarez: "Pluim voor van den Brom"

WOENSDAG, 13 NOVEMBER 2013, 12:34 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Eddy Demarez blikte voor Sporza terug op de heenronde. De sportjournalist oordeelde dat Milivojevic en Mitrovic momenteel nog onder de verwachtingen blijven, maar had wel lovende woorden over voor coach van den Brom.


"Ik ben er van overtuigd dat Anderlecht de komende maanden steeds sterker zal worden. De jonge jongens zullen steeds meer ervaring opdoen en de club zal zich na Nieuwjaar vast en zeker nog versterken. Het hoeft geen twijfel dat ze tot het einde zullen meestrijden voor de titel."

"De 0-5 tegen PSG was duidelijk het keerpunt. Nadien moest van den Brom de twee volgende competitiewedstrijden winnen en dat deden ze ook. Met realistisch voetbal, zonder franjes. Stilaan komen ze er weer door. Hij verdient daarvoor een dikke pluim", aldus Demarez

Mitrovic en Milivojevic

"De nieuwe Serviërs van Anderlecht zijn me tegengevallen. Luka Milivojevic versterkt het middenveld voorlopig niet en heeft af en toe zelfs moeite met het tempo. Hij is echter nog maar 22 en heeft nog veel progressiemarge."

"Aleksandar Mitrovic is nog drie jaar jonger. Hij weet dan weer het doel staan en kan kaatsen, maar ik maak heb mijn twijfels bij zijn voetballende kwaliteiten. Als hij de bal in de voet krijgt, verliest hij hem veel te vaak. Toch kan hij 20 goals scoren dit seizoen."

"Eigenlijk geldt voor de twee Serviërs hetzelfde als voor heel Anderlecht: geef hen wat tijd en het komt wel goed," besluit Demarez



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.