Overzicht uitgeleende Anderlecht-spelers

ZONDAG, 10 NOVEMBER 2013, 22:26 - Michaël

Einde van een nieuwe speeldag, tijd voor een overzicht van de uitgeleende Anderlecht-spelers. We beginnen met Samuel Armenteros, hij kwam met Feyenoord zondag in actie tegen AZ Alkmaar.

Feyenoord kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Armenteros zelf kwam 12 minuten voor tijd op het veld.

Fernando Canesin Matos en Jordan Lukaku kwamen met Oostende in actie tegen Mons. Oostende de drie punten thuishouden, dit keer met 2-0. Lukaku konden we 90 minuten lang op het veld terugvinden. Canesin toonde weer zijn meerwaarde en had een voet in beide doelpunten. "Ik heb nu wel twee weekjes verlof verdiend", klonk het na de wedstrijd.

Michaël Heylen verloor met 3-1 van Cercle Brugge. Al in de eerste helft kreeg Heylen geel achter zijn naam, hij werd bij de rust gewisseld.

Dalibor Veselinovic trad met Waasland-Beveren aan tegen Zulte Waregem. Bob Peeters, nieuwe coach bij Waasland, kon zijn eerste wedstrijd niet winnen: 2-0. De Anderlecht-speler stond 90 minuten op het veld. Bij Zulte Waregem was Mehdi Tarfi niet op het wedstrijdblad terug te vinden.

De ploeg van Andreas Luckermans, Dordrecht, kwam zaterdag in actie tegen Sparta Rotterdam. Dordrecht won met 2-3 en deed dat zonder Luckersmans, hij bleef de volledige wedstrijd op de bank.

Wie nog niet in actie kwam was Nathan Kabasele, pas maandag komt zijn ploeg in actie tegen Jong Ajax. Wel speelde hij begin deze week nog een benefietwedstrijd waarin hij twee keer wist te scoren.