Anderlecht op zoek naar versterking

ZATERDAG, 9 NOVEMBER 2013, 10:06 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

In zijn zoektocht naar versterking is de naam van Kevin De Bruyne gevallen. Dat schrijft alvast Het Laatste Nieuws vandaag. Anderlecht is vooral op zoek naar internationals die op de bank zitten en zo het WK dreigen te missen.


"Kevin mag direct komen", klinkt hij bij monde van de manager die kansen ziet dankzij het Wereldkampioenschap. Ook komt er zeker een vervanger voor de geblesseerde Matias Suarez en is het afwachten of Cheikhou Kouyaté al dan niet vertrek.

De Senegalees heeft namelijk al laten vallen dat hij tijdens de wintermercato een andere club wil opzoeken. Anderlecht heeft hem nu de toestemming gegeven op zoek te gaan naar een andere club en hij mag weg als er een bod komt uit de Premier League.

Het moeten daarom niet alleen Rode Duivels want ook andere nationaliteiten die bij topclubs op de bank zitten staan op het verlanglijstje van Herman Van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.