Selectie: Genk - Anderlecht

VRIJDAG, 8 NOVEMBER 2013, 17:18 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag trekt Anderlecht naar de Cristal Arena om er het op te nemen tegen Genk. Na het 1-1 gelijkspel op het veld van PSG wil John van den Brom de goede prestatie doortrekken. Nabil Jaadi is voor het eerst geselecteerd.


"Het was een zware wedstrijd op het veld Paris Saint-Germain en dit heeft veel krachten gekost, maar het resultaat en de manier waarop heeft de hele ploeg vertrouwen gegeven. Langzaam aan gaat het beter met het team en het is een opluchting om te weten dat we tot dit in staat zijn", aldus de coach.

In de selectie geen Anthony Vanden Borre en ook geen Fabrica N'Sakala. Zij zijn er niet bij wegens schorsing. Achter Silvio Proto plakt een vraagteken.

"Nu zondag volgt er opnieuw een belangrijke wedstrijd tegen een ploeg in vorm, maar ook zij zijn diep moeten gaan in hun Europese wedstrijd. Bovendien is Genk een ploeg dat ons goed ligt, want ook zij proberen te voetballen en zoals elke wedstrijd gaan we ook deze proberen winnend af te sluiten."

Toch vindt Van den Brom dat Anderlecht zondag een klein voordeel heeft. Genk speelde pas gisteren zijn Europese wedstrijd. Anderlecht kwam dinsdag al aan de bak en heeft zo twee dagen extra om te recupereren.

Selectie: Acheampong, Bruno, Cyriac, Deschacht, Dendoncker, De Zeeuw, Jaadi, Kaminski, Kljestan, Kouyaté, Mbemba, Milivojevic, Mitrovic, Najar, Nuytinck, Praet, Proto(?), Roef, Tielemans en Vico.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.