Video: Revalidatie Proto verloopt voorspoedig

DONDERDAG, 7 NOVEMBER 2013, 19:30 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Ook al loopt de revalidatie voorspoedig, de topper tegen Genk van nu zondag komt toch nog te vroeg. RSCA-tv had een interview met de doelman en volgde hem tijdens zijn revalidatie.


Proto blesseerde zich tijdens de opwarming tegen Olympiakos waardoor Thomas Kaminski zijn plaats onder de lat moest innemen. "Het was een simpele bal tijdens de opwarming. Mijn voet bleef steken in het veld, mijn been draaide maar mijn kuit niet. Hierdoor zat er in één van de ligamenten een scheur, al was gelukkig niet alles afgescheurd."

Was alles afgescheurd dan had de doelman een operatie moeten ondergaan en was hij zeker drie maand out. "Ik had dus geluk bij een ongeluk."

"Ik ben van nul moeten beginnen want mijn voet was toch enkele dagen niet bruikbaar. Intussen kan ik weer specifieke keepersoefeningen doen en dat doet veel deugd", gaat hij verder.

Het was de eerste keer in 4,5 jaar dat Proto een blessure opliep en dan nog wel twee op drie maand tijd. "Het was moeilijk op mentaal vlak. Nu zie ik bijna het licht aan het einde van de tunnel en gaat het een heel pak beter. Nu kan ik weer het veld op en daar kan je harder werken wat me ook meer energie geeft."

Het volledige interview is te bekijken op RSCA-tv



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.