Ibrahimovic bekvecht met spelers Anderlecht

DONDERDAG, 7 NOVEMBER 2013, 08:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Zlatan Ibrahimovic kende dinsdag niet zijn beste avond. De spits van PSG won in de hele wedstrijd geen enkel duel en dat zorgde duidelijk voor frustratie. Zo ging hij verbaal in de clinch met Milivojevic, Vanden Borre en Kljestan.


De avond begon nochtans mooi voor de Zweed. Hoewel hij de toss verloor, vroeg Olivier Deschacht toch of hij liefst wilde blijven staan of van kant wou wisselen. "Als ik wisselde, was hij misschien kwaad geworden en opnieuw vier keer scoren", verklaarde Deschacht na de partij.

In de match liep het echter minder vlot voor Ibrahimovic. Toen Luka Milivojevic de bal over het hoofd van de PSG-aanvoerder speelde, kreeg hij een fikse charge te verwerken. "Ibrahimovic was niet blij dat ik hem zo passeerde", aldus Milivojevic.

Met Anthony Vanden Borre ging de Zweed opzichtig in discussie, maar de Anderlecht-speler was niet onder de indruk. "We hadden een kleine woordenwisseling", aldus Vanden Borre. Volgens Ibrahimovic had de rechtsback hem een tik uitgedeeld, maar dit was niet met opzet beweert Vanden Borre.

Tot slot ondervond ook Sacha Kljestan de irritatie van Ibrahimovic. "Hij vertelde dat ik een lelijke snor heb", aldus de Amerikaan. "Ik repliceerde dat hij een lange neus heeft."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.