Shirt De Zeeuw geveild voor goede doel

WOENSDAG, 6 NOVEMBER 2013, 17:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl heel wat Anderlecht-spelers gisteren een felbegeerd PSG-truitje wisten te bemachtigen, hield Demy de Zeeuw zijn shirt voor zichzelf. Of eigenlijk niet: hij schenkt het aan RKAVV Leidschendam om het te laten veilen.

Op 13 december organiseert RKAVV, dat uitkomt op het tweede amateurniveau in Nederland, een kerstveiling. Tien procent van de opbrengst gaat naar sociale projecten, de overige inkomsten worden geïnvesteerd in een nieuwe kantine.

Eén van de pronkstukken op de veiling wordt het shirt waarin Demy de Zeeuw gisteren scoorde tegen Paris Saint-Germain. Bovendien werd het truitje gesigneerd door alle Anderlecht-spelers die gisteren in Parijs waren. Ook een bal met de handtekeningen van alle Anderlecht-spelers gaat onder de hamer.

Meer info over de veiling vind je op de website van RKAVV Leidschendam. Wie een bod wil uitbrengen, kan dit via [email protected].



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.