Overzicht uitgeleende spelers

ZONDAG, 3 NOVEMBER 2013, 17:58 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Op één Anderlecht-speler na kwam iedereen dit weekend al in actie. Dalibor Veselinovic treedt met Waasland-Beveren pas om 20.30 uur aan tegen Cercle Brugge.


Wie ook niet in actie kwamen waren Mehdi Tarfi en Nathan Kabasele. Tarfi was vorige week ziek maar sloot ondertussen al terug aan met de groep. Hij werd echter nog niet in de kern tegen Mechelen opgenomen. Kabasele was weer nergens te bespeuren bij De Graafschap tegen FC Eindhoven.

Nog in Nederland kwam Samuel Armenteros wel in actie tegen SC Cambuur-Leeuwarden. Feyenoord won met 0-2. Armenteros werd in de 65e minuut gewisseld.

Andreas Luckermans kwam maandag nog in actie tegen Jong Ajax en ook vrijdag was hij op het veld tegen FC Den Bosch terug te vinden. Dordrecht won beide duels met respectievelijk 0-4 en 5-0. In de partij tegen Den Bosch kon de Anderlecht-speler zelfs scoren. Hij legde de 4-0 in de netten en bleef 68 op het veld.

De twee spelers bij Oostende, Jordan Lukaku en Fernando Canesin, zien hun ploeg helemaal onderaan het klassement hangen. Ook nu weer kon de kustploeg niet winnen. Het was Kortrijk met Michaël Heylen in de basis, dat met een 2-0 overwinning de drie punten thuis hield. Lukaku stond 90 minuten op het veld, Canesin viel in de 62 minuut in en kreeg vlak voor einde geel achter zijn naam.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.