Jeugd: verzamelde berichten

ZONDAG, 3 NOVEMBER 2013, 10:03 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Zaterdag kwamen de jongeren in actie tegen Oostende, het werd een waar doelpuntenfestival. Maar we beginnen met de selectie van Leander Dendoncker voor de nationale U19.


Gert Verheyen nam de Anderlecht-speler op in de selectie voor de oefenwedstrijd tegen Italië op 13 november.

Elitejeugd
De jeugd kwam gisteren tegenover Oostende te staan. De U15 wonnen met maar liefst 1-9 en de U16 met 1-6. Voor de U15 werden de doelpunten gemaakt door Michiel De Looze (2), Sieben Dewaele, Arno Van Keilegom, Albert Sambi Lokongo Mboya (2), Mike Tresor Ndayisshimiye, Alexis Saelemaekers en een own-goal.

Bij de U16 kunnen we een doelpunt plakken achter de namen va Emil Abaz (2), Ilias Benamar (2), Nando Nostlinger en Milan Corryn.

Met dank aan Joëlle, onze spotter in Oostende.

In Neerpede wonnen de U19 met 2-1 (rust: 0-1). Boubacar Diallo scoorde de gelijkmaker en Youri Lapage legde de winning goal binnen dankzij een penalty. Gilles Denayer viel uit met een blessure aan de lip/kaak na een elleboogstoot.

De U17 hebben een 0-1 achterstand kunnen ombuigen in een 4-2 overwinning, dit dankzij doelpunten van Wout Faes, Dodi Lukebakio Ngandoli, Oliver Sarkic en Lorenzo Matarrese.



anderlecht-online forum