"Uitsluiting Vanden Borre jammer"

ZONDAG, 3 NOVEMBER 2013, 09:43 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft de drie punten beet en verliest zo de voeling met de kop van het klassement niet. Toch waren er enkele dompers op de feestvreugde, vooral de uitsluiting van Anthony Vanden Borre.


Zes op zes pakken
"We moesten een zes op zes behalen om in de race te blijven en dat is gelukt. Ik zie verbeteringen, je scoort zes doelpunten, je geeft niets weg, enkel een penalty dat een tegendoelpunt oplevert. We zijn met heel veel dingen op de goede weg maar er zijn absoluut nog verbeterpunten", aldus Van den Brom na de wedstrijd tegenover Sporza Radio.

Goed begin
Anderlecht begon goed aan de wedstrijd maar nadien was de kwaliteit van het gebrachte spel ondermaats. "Inderdaad, het begin was goed en dan wordt het 2-0. Ik heb toen gemist dat we doordrukten om er een lekkere wedstrijd van te maken met nog meer vertrouwen. Niet alleen voor onszelf maar ook naar dinsdag toe en voor de supporters om ze te geven wat ze echt graag zien. We hebben die kans niet gegrepen en hebben in feite een penalty nodig om iedereen wakker te schudden. Dat moet er uit."

Uitsluiting Vanden Borre
"Die komt zeer ongelegen, maar ook voor hemzelf. Het was heel dom want hij weet dat hij al geel op zak heeft. Het is de 90e minuut, je staat 3-1 voor op de tegenstander. Maar dit heb ik hem ook gezegd en hij beseft het zelf ook. Volgende week is er de belangrijke match op Genk en ik kan niet zomaar een rechtsback uit mijn mouwen toveren dus daar zullen we moeten gaan puzzelen. Ook, Anthony was in de laatste twee wedstrijden al onmisbaar aan het worden voor de ploeg. Het is jammer."



anderlecht-online forum