De Zeeuw: "Geen kansen weggegeven"

DONDERDAG, 31 OKTOBER 2013, 08:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tot ieders verrassing werd Demy de Zeeuw door John van den Brom nog eens in de basiself gedropt. De Nederlander was tevreden dat paars-wit met de drie punten naar huis kon. "We hebben het professioneel gedaan vandaag."


"Op die ene kans in de eerste helft van Mushekwi na hebben we geen kansen weggegeven", vertelde De Zeeuw na de partij aan Sporza Radio. "Op verplaatsing geven we meestal veel kansen weg. Vandaag dus niet en daar was de coach tevreden over. Al bij al hebben we het goed gedaan."

Zonder goed te spelen scoorde Anderlecht toch drie keer. "We hebben geduldig gewacht tot er kansen kwamen en die dan afgewerkt", aldus De Zeeuw, die wel beseft dat het beter kan. "De passing moet inderdaad verbeteren, maar het was een lastig veld vandaag en Oostende hield de ruimtes klein."

De Nederlander was ook tevreden dat hij nog eens een wedstrijd mocht beginnen. "Ik zal mijn strafstijd hebben uitgezeten zeker?", verwijst De Zeeuw naar de kritiek die hij had op Van den Brom na het duel tegen Benfica. "Ik heb mijn lesje wel geleerd. Ik zal voortaan twee keer nadenken voor ik iets zeg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.