"Ik voelde nooit vertrouwen bij Anderlecht"

WOENSDAG, 30 OKTOBER 2013, 09:05 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

De kans is groot dat Jordan Lukaku deze avond tegen Anderlecht in de basis start. Vorige speeldag tegen Lierse stond hij ook al in de basis en zette hij een puike prestatie neer. "Ik wil samen met Oostende groeien.


Een prestatie die hij vermoedelijk wil herhalen. Toch voelt het voor de speler wat wrang aan want tijdens de zomer raakte bekend dat Anderlecht hem wou uitlenen. Iets wat blijkbaar nog diep zit. "Ik heb eigenlijk nooit vertrouwen gevoeld", aldus Lukaku tegenover Het Nieuwsblad.

"Anderlecht verlaten was een goede beslissing. Het is nu aan mij om ervaring op te doen met dit team en samen te groeien." Over zijn seizoenstart bij Oostende kan de speler kort zijn. "Niet bijzonder goed", aldus Lukaku. "Ik moet nog veel werken maar ik verwacht tegen Anderlecht toch in de basis te staan. De coach was toch al tevreden over mijn gebrachte spel tegen Lierse."

Hij keert in de krant nog eens terug naar vorige seizoen. Toen werd hem hem gezegd dat hij nog drie dagen had om een ploeg te vinden of hij moest met de B-kern trainen. "Natuurlijk vond ik niets, 18 jaar en geen ervaring." Ook nu botst het meer dan dat het klikt want volgens de speler heeft hij nog geen contact gehad met paars-wit sinds hij bij Oostende speelt.

Lukaku kon na het Viareggio toernooi ook rekenen op interesse van Milan. De club zou zelfs een bod uitgebracht hebben. "Maar het heeft nooit twee miljoen geboden! Het was het bestuur die een dergelijk bedrag op mijn hoofd gezet had, wat is belachelijk vond. Ik heb zelfs AC Milan nooit bezocht. Ze hebben zich onmiddellijk teruggetrokken toen ze het bedrag hoorden."



anderlecht-online forum