Jovanovic vraagt geduld voor zijn landgenoten

WOENSDAG, 30 OKTOBER 2013, 08:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met nog meer verwachtingen en voor een nog hogere transfersom dan Luka Milivojevic werd Aleksandar Mitrovic aangetrokken. Ook hij moet zijn draai nog vinden. Niet onlogisch, vindt Milan Jovanovic, die geduld vraagt.


"Iedereen focust op die transfersommen, maar men vergeet dat ze allebei nog jong zijn en uit een heel andere competitie komen", zegt Jovanovic in Gazet van Antwerpen.

Jova vindt ook dat men moet stoppen Milivojevic te vergelijken met Lucas Biglia. "Luka heeft zijn eigen kwaliteiten en daarop moet je hem beoordelen. Hij is een krijger, heeft een groot loopvermogen en een goed schot."

Voor Mitrovic gelden meer verzachtende omstandigheden. Hij is drie jaar jonger dan Milivojevic, speelde in de zomer veel wedstrijden en moet op zijn eentje de Anderlecht-aanval dragen. "Hij wordt de ster van het Servische voetbal", is Jovanovic overtuigd van zijn kwaliteiten. "De Europese topclubs zullen in de rij staan voor hem."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.