Milivojevic: "Biglia had ook tijd nodig"

WOENSDAG, 30 OKTOBER 2013, 08:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tot op heden slaagt Luka Milivojevic er nog niet in om Lucas Biglia te doen vergeten. De Serviër beseft dit en vraagt nog wat tijd. "Ik wordt omringd door jonge spelers, maar vergeet niet dat ik zelf ook nog maar 22 jaar ben."


Milivojevic schippert sinds zijn komst tussen basis en bank. Dit is niet de manier om naar zijn beste vorm te groeien. "Ik heb continuïteit nodig", zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws. Dat John van den Brom zoveel wisselt op het middenveld, vergemakkelijkt het voor Milivojevic ook niet.

Bovendien ligt het niveau van de competitie in België hoger dan in Servië. "Alles gaat ook sneller, dat is een deel van de aanpassing die ik moet doormaken", aldus de Serviër, die bij zijn komst beweerde een leider te zijn maar dit nog niet echt liet zien. "Het is enkel door meer te spelen dat ik dat kan worden."

Anderlecht betaalde drie miljoen euro voor Milivojevic, een bedrag dat de nodige druk met zich meebrengt. "Dat deert me niet, bij Rode Ster was er ook druk." Milivojevic vraagt om pas na een jaar echt beoordeeld te worden. "Want vergeet niet dat Biglia ook tijd nodig had om zich aan te passen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.