Overzicht tegenstanders Champions League

ZONDAG, 27 OKTOBER 2013, 23:00 - Michaël

Ook de tegenstanders in de Champions League kwamen zondag in actie. Olympiakos won met overtuigende cijfers terwijl Benfica het moeilijker had om te winnen. PSG kwam niet verder dan een gelijkspel.

PSG, de eerstvolgende tegenstander in de Champions League, speelde in extremis gelijk tegen Saint-Etienne, negende in het klassement. Cavani scoorde het eerste doelpunt in de 68e minuut. De gelijkmaker, ook weer via Cavani, viel in de 93e minuut van de wedstrijd.

Olympiakos kwam uit tegen OFI Kreta en won met 5-1. Mitroglou en Campbell waren de uitblinkers van de wedstrijd. Mitroglou legde er twee in het mandje terwijl Campbell goed was voor vier assists. De andere doelpunten werden gemaakt door Holebas, Maniatis en Yatabaré.

Benfica won met 1-2 van Estoril dankzij doelpunten van Lima en Cardozo. Benfica eindigde de wedstrijd met tien na een tweede geel voor Pereira in de voorlaatste minuut.