Overzicht uitgeleende Anderlecht-spelers

ZONDAG, 27 OKTOBER 2013, 22:35 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Ook een heel pak uitgeleende Anderlecht-spelers kwamen deze speeldag in actie, al waren er ook enkelen die niet op het wedstrijdblad stonden. Zo onder meer Mehdi Tarfi die uitgeleend wordt aan Zulte Waregem.


Hij moest aan de kant blijven wegens ziekte. Ook Nathan Kabasele was nergens te bespeuren in de wedstrijd van De Graafschap tegen FC Volendam.

Wie wel in Nederland in actie kwam was Samuel Armenteros. Hij mocht in de basis starten en werd in de 62ste minuut gewisseld. Andreas Luckermans komt met Dordrecht pas maandag in actie tegen Jong Ajax.

Fernando Canesin Matos en Jordan Lukaku konden eens juichen bij Oostende want de kustploeg ging met de drie punten lopen tegen Lierse. Lukaku stond zelfs in de basis, Canesin startte op de bank. De coach had namelijk zijn ploeg helemaal omgegooid in de hoop winst te pakken.

Michaël Heylen won weer met Kortrijk winnen. Deze keer moest Bergen voor de bijl. Dalibor Veselinovic bij Waasland-Beveren zag zijn ploeg verliezen. Hij deed dat in tegenstelling tot de vorige wedstrijden van op de bank en bleef daar 90 minuten lang zitten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.