Reactie Van den Brom

ZONDAG, 27 OKTOBER 2013, 21:41 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Er lag heel wat druk op de schouders van John van den Brom. De Nederlander heeft alvast geen krant opengedaan, dat had hij als raad van Herman Van Holsbeeck meegekregen.


Druk is er altijd
"Er was druk van binnenuit maar die leggen we ook onszelf op. Ook van buiten uit is er veel druk, maar ik heb geen kranten gelezen. Ik mocht dat niet van Herman. Je hoort natuurlijk wel wat er gezegd en geschreven wordt. Dat is buiten alle proporties. Ik moest me daar ook niet mee bezig houden, ik moest me bezig houden met mijn team om ons voor te bereiden op Standard."

Nerveuzer dan normaal
"Al was ik voor deze wedstrijd nerveuzer dan normaal. Ik heb nog tegen Besnik gezegd, we hadden allebei iets meer spanning dan normaal voor een wedstrijd. Je mag niet vergeten dat wij trainers ook maar mensen zijn. Sommige dingen gaan natuurlijk niet in je koude kleren zitten. Ik ben blij met de steun die ik hier intern heb gekregen. Herman speelt daar een belangrijke rol in, ook de voorzitter."

Strijd boven mooi voetbal
"De wedstrijd was maar matig voetbal met heel veel strijd. We zijn meegegaan met de duels van Standard, met de duels. We zijn de strijd mee aangegaan, maar dit is ten koste gegaan van het mooie voetbal. We hebben vooral naar het einde van de wedstrijd toe te weinig gevoetbald. Je doet dan wel wissels maar zelfs hiermee hebben we er niet van kunnen profiteren."

Komende wedstrijden
"De komende twee wedstrijden zijn zeer belangrijk en die moeten de zes punten opleveren. We moeten nu zien hoe iedereen opgelapt kan worden na deze wedstrijd want er is veel schade. Dat is de consequentie van de strijd die je aangaat. Twee spelers zullen we al zeker moeten gaan vervangen. Dat is Guillaume en Matias van gisteren. Maar dan zie je dat iedereen paraat moet staan en met Deschacht en Vanden Borre heb ik weer twee spelers die me meer mogelijkheden zullen geven."

Aanklampen tot Nieuwjaar
"Dat hoort bij het proces waarmee we bezig zijn. Het zal zal met vallen en opstaan blijven doorgaan. Het wordt er zelfs niet makkelijker op gezien we spelers voor langere tijd moeten missen, waaronder Matias en Guillaume die we lange tijd zullen kwijt zijn. Zo wordt het alleen maar moeilijker om tot in december in de race te blijven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.