Mitrovic wil zondag tegen Standard scoren

ZATERDAG, 26 OKTOBER 2013, 10:59 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

In de Champions League heeft Aleksandar Mitrovic nog niet kunnen overtuigen en hij moest ook nog drie speeldagen aan de kant blijven wegens schorsing. Maar in het kampioenschap heeft hij zijn kunnen toch al meerdere malen getoond.


Tegen Standard wil hij er alvast staan, én scoren. "Ik wil zondag scoren, voor mijn ouders want zij komen voor de eerste keer naar het Astridpark", aldus Mitrovic in L'Avenir.

"Mijn carrière gaat zeer snel vooruit. Op één jaar tijd van ik van de tweede divisie naar Champions League gegaan. Ik ben titularis bij de Belgische kampioen en ik speel als aanvaller bij de Servische nationale ploeg. En dat alles na het EK voor U19."

"Ik wil alvast kampioen worden en aantonen dat Anderlecht geen frank te veel betaald heeft voor mij. We hebben natuurlijk wel hevige concurrentie maar Anderlecht is de beste ploeg van België en blijft de grote favoriet om de titel te veroveren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.