Van den Brom: "Zondag moet het gebeuren"

VRIJDAG, 25 OKTOBER 2013, 14:24 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Op de gebruikelijke persconferentie voor de wedstrijd bevestigt John van den Brom dat hij de druk begint te voelen. Hij beseft maar al te goed dat het nu zondag tegen Standard moet gebeuren.


"Ik voel de druk dat het moet gebeuren, absoluut. Maar jullie weten ook dat ik als coach die druk ook zelf opleg. Het enige wat telt is de wedstrijd winnen. Als dat gebeurt dan weet je dat de rust terugkeert, ook rond mijn persoon en positie", aldus Van den Brom.

Voor de trainer is de 0-5 al verteerd. "Daar het tegen een sterke ploeg was is zo'n nederlaag te accepteren, dan is het makkelijker om de knop om te draaien."

"Het duurt inderdaad lang eer dat we op het niveau komen of zijn waar we graag willen zijn. Maar ik heb ook al wedstrijden gezien waar we het wel gehaald hebben, met dezelfde kern. Maar dat is nog niet voldoende geweest. Er zit nog zeker verbetering in, er zit nog rek in en het moet gewoon beter", besluit de coach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.