Druk op Van den Brom groeit

VRIJDAG, 25 OKTOBER 2013, 07:42 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het zal wel iedereen opgevallen zijn, tijdens de wedstrijd tegen PSG - en dan vooral in de eerste helft - kwam John van den Brom niet van de bank. Dit en enkele andere dingen kunnen hem volgens Het Nieuwsblad zuur gaan opbreken.


François Colin, Senior Sportwriter bij Het Nieuwsblad, ziet het ontslag van de Nederlandse trainer naderen. Een overwinning tegen Standard kan Van den Brom van de slachtbank redden maar dat is mogelijks maar uitstel van executie.

"Dit Anderlecht heeft niets te zoeken in de Champions League", klonk het na het duel tegen PSG. Hij wees ook met een dikke vinger naar Matias Suarez , vooral omdat hij geen verdedigende speler is. "Suarez heeft zijn verdedigend werk niet echt gedaan", aldus de trainer.

Andere punten die Collin aanhaalt zijn dat Van den Brom de routiniers niet vooruit kan branden, vier van de elf matchen in de competitie verloor en de mogelijke laatste plaats in de Champions League groepsfase.

Van den Brom doet er volgens Collin bijgevolg maar beter aan om te winnen nu zondag tegen Standard of Anderlecht zal op zoek kunnen naar een nieuwe trainer.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.