Reacties: Mbemba, Praet en Kaminski

ZATERDAG, 19 OKTOBER 2013, 10:07 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Chancel Mbemba scoorde een prachtig doelpunt vlak voor rust. "Ik dank ook de coach voor de kans op de rechtsachter. Ik praatte met hem en hij zei 'Je hebt veel kwaliteiten, je gaat spelen'", aldus Mbemba na de wedstrijd.


"Ik ben heel fier, het is mijn eerste goal. Ik ben er trots op en blijf zeker op deze manier voortwerken", besluit Mbemba.

Ook Dennis Praet beseft net als de coach dat de eerste helft niet goed was. "We hebben denk ik te veel met de lange bal gespeeld. Het was ook heel moeilijk om ruimte te vinden in het middenveld. We maakten wel twee goal en in de tweede helft hebben we de bal goed bijgehouden, kansen afgedwongen en vooral geen kansen meer weg gegeven."

Thomas Kaminski: "Als keeper zijn dergelijke matchen het moeilijkst. Voor de ploeg was het ook niet makkelijk. We stonden voor een enthousiast Bergen. Vooral in het eerste kwartier, twintig minuten, hadden we het heel moeilijk. Maar het is plezant om eens de nul te houden. Niet alleen voor mij, de verdediging maar ook voor de ganse ploeg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.