Bankzitter Dendoncker ziet U19 goed starten

VRIJDAG, 11 OKTOBER 2013, 08:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De Belgische U19 hebben gisterenavond hun eerste wedstrijd in de EK-kwalificatieronde met 2-0 gewonnen tegen Noord-Ierland. Leander Dendoncker, de enige Anderlecht-speler in de kern, bleef de volledige partij op de bank.


Morgen spelen de U19 hun volgende wedstrijd. Om 15 uur is IJsland de tegenstander in het stadion van Tessenderlo. De toegang is gratis. Dinsdag wordt in Tongeren gespeeld tegen Frankrijk (live op Belgacom11). De winnaar van dit vierlandentoernooi plaatst zich voor de volgende fase op weg naar het Europees Kampioenschap.

Beloften straks tegen Noord-Ierland

De nationale beloften spelen vanmiddag om 16 uur in en tegen Noord-Ierland. Na een zes op zes uit de eerste twee duels zij de jonge Duivels prima gestart aan hun EK-kwalificatie. Met Dennis Praet, Massimo Bruno, Thomas Kaminski en Jordan Lukaku zullen er straks vier Anderlecht-spelers bij zijn. Ook Youri Tielemans was opgeroepen, maar hij liet zijn wijsheidstanden trekken.

Dinsdag ontvangt België Italië. Deze wedstrijd wordt gespeeld in de Genkse Cristal Arena en begint om 20.30 uur. Belgacom11 zal dit duel rechtstreeks uitzenden. Mogelijk is Tielemans er dan weer bij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.