Overzicht uitslagen CL-tegenstanders

MAANDAG, 7 OKTOBER 2013, 07:35 - Michaël

De drie Champions League tegenstanders in de groep van Anderlecht kwamen net als paars-wit zondag in actie. In tegenstelling tot de Anderlecht konden zij wel hun wedstrijden winnen, ook volgende tegenstander in de CL, PSG.

Olympiakos was de eerste tegenstander die zondag in actie kwam en weer was het Konstantinos Mitroglou die er die in het mandje kon leggen. Maar ook Joel Campbell toonde zijn kunnen en was goed voor twee doelpunten. Ioannis Maniatis pikte ook een doelpuntje mee. Eindstand: 6-0. Olympiakos blijft met deze overwinning stevig aan de leiding met 19 punten.

Benfica alsook PSG wonnen ook maar met binnen zware cijfers. Beiden gingen uit huis met 1-2 winnen. Benfica deed dat tegen Estoril na doelpunten van Lima (0-1) en Cardozo (0-2). Benfica eindigde met tien na een tweede gele kaart voor Pereira. In het klassement staat Benfica op de derde plek met 14 punten.

Ook PSG eindigde zijn duel tegen Olimpique Marseille met tien. Thiago Motta kreeg al na 13 minuten rood. Dat hield PSG niet tegen om toch twee keer te scoren. In de 45e minuut Maxwell met de 1-1 en in de 65e minuut Ibrahimovic dankzij een strafschop. PSG staat samen met Monaco aan de leiding met 21 punten, al heeft Monaco een beter doelsaldo.