Van Holsbeeck haalt deze winter versterking

ZONDAG, 6 OKTOBER 2013, 22:11 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Tegenover de Franstalige zender RTBF bevestigt Herman Van Holsbeeck het vertrouwen in John van den Brom, ook al moest Anderlecht vandaag zijn vierde nederlaag van het seizoen incasseren. De manager kondigt ook versterking aan.


"Vandaag hangt er veel negativiteit rond de ploeg", begint de manager. "Ik ken Anderlecht, ik weet hoe het gaat maar men moet een objectieve analyse maken van de situatie."

"Het publiek staat te popelen om Anderlecht te zien winnen. En nu, in tien wedstrijden zijn we 3-4 keer verslagen. Dat zijn we niet gewoon."

Van Holsbeeck bevestigt dat het bestuur nog steeds het volste vertrouwen heeft in John van den Brom en kondigt alvast versterking aan tijdens de winter om de ploeg klaar te stomen voor de Play-offs.

"Als we tijdens januari de nodige bijsturing doen dan ben ik er van overtuigd dat we een goed team hebben. Het voordeel van ons kampioenschap is dat het pas in de laatste tien wedstrijden moet gebeuren", besluit de manager.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.