Molins met Mälmo FF op weg naar titel

ZATERDAG, 5 OKTOBER 2013, 12:30 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

11 augustus 2013, Guillermo Molins wordt bij zijn nieuwe club Mälmo FF officieel voorgesteld. De Zweed tekende bij de club een contract van drie jaar en keerde daarmee terug naar zijn thuisland. Sindsdien kan hij terug scoren.


Molins wist zelfs te scoren in zijn debuutwedstrijd. Zo scoorde hij tegen Kalmar FF in de 82ste minuut de 0-4, hij stond toen amper twee minuten op het veld. In de Zweedse beker tegen Säveldalen mocht hij 90 minuten lang op het veld blijven staan.

Ook in de volgende competitiewedstrijden mocht hij verschillende keren aandraven, niet alleen als invaller maar ook direct als basisspeler. Tegen IFK Norrköping kon hij dan voor een tweede keer scoren. En daarmee hield het niet op want ook in de volgende wedstrijd, tegen Helsingborgs IF zette hij de 0-2 op het scorebord.

Morgen treedt Molins normaal gezien aan tegen Häcken. Met in totaal nog vier competitiewedstrijden op de kalender (in Zweden betekent de winter het einde van het voetbaljaar) staat Mälmo aan de leiding met vier punten meer dan eerste achtervolger IFK Göteborg.

In 2010, voor zijn overgang van Mälmo naar Anderlecht, werd Molins met de Zweedse club nog kampioen. Nu, in 2013 kan hij wellicht terug de champagnefles bovenhalen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.