Van den Brom blikt vooruit op Kortrijk

VRIJDAG, 4 OKTOBER 2013, 14:37 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Desondanks de 0-3 nederlaag tegen Olympiakos kan Anderlecht met een opgeheven hoofd zondag Kortrijk ontvangen. John van den Brom zal alvast niet veel veranderingen doorvoeren aan de ploeg die uitkwam tegen de Grieken.


Zo zal de coach wel Aleksandar Mitrović vervangen door Frank Acheampong, dit doordat de Serviër nog geschorst is. En onder de lat vinden we Thomas Kaminski terug. Hij komt in de plek van de geblesseerde Silvio Proto.

Van den Brom maakt zich alvast niet ongerust over het feit dat Proto aan de kant moet blijven. "Kaminski is een goede vervanger", aldus de Nederlander. "Hij kan zich nu in de komende matchen tonen, waaronder tegen Standard en PSG."

Tegen Olympiakos miste Mitrovic nog een penalty, een fout die hem het statuut van eerste strafschopnemer kostte. Volgens Van den Brom is er alvast niets blijven hangen van zijn misser. "Hij gaat verder, zo moet het", klinkt het.

Afgaande van wat Van den Brom verteld heeft zal Anderlecht zondag om 14.30 uur tegen Kortrijk uitkomen met Kaminski, Gillet, Kouyate, Nuytinck, N'Sakala, Tielemans, Praet, Kljestan, Bruno, Acheampong en Suarez.



anderlecht-online forum