Praet: "Ik sta waar ik hoopte te staan"

DINSDAG, 1 OKTOBER 2013, 07:39 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Hij moest heel wat kritiek slikken de laatste tijd maar nu krijgt hij alleen maar lofbetuigingen. Dennis Praet heeft tegen Eupen en Lierse zijn kunnen getoond en de kans is groot dat hij morgen tegen Olympiakos in de basis start.


"Ik kan niet meer om Praet heen", aldus de trainer na de wedstrijd tegen Lierse. "Het was leuk zoveel lof te krijgen, vooral dan van de trainer", aldus Praet tegenover La Dernière heure.

Van den Brom had na de wedstrijd tegen Beveren aangegeven dat de speler niet goed genoeg getraind had. "Ik had last van een lichte blessure en wou me niet forceren. Tijdens de laatste training was ik echter heel scherp. Ik geef me voor de volle 100% op de trainingen en nadien heb ik nog harder getraind en mijn kansen op het veld genomen."

Ook Herman Van Holsbeeck had veel kritiek op Praet. "Nogmaals, daar was ik van verrast. Ik dacht dat ik recht had op twee dagen verlof. Ik had zelfs een tweedaagse voorzien naar Lille. Gillet had ook niet gespeeld met het nationaal team en hij had ook twee dagen verlof genomen."

Gaat de evolutie dan in feite zoals gepland? "Ik sta waar ik hoopte te staan. Ik speel de Champions League en heb twee titels gewonnen. Waar wil je dan dat ik zou staan, in Barca (al lachend)? We moeten realistisch zijn. Ik heb nog steeds ups en downs Ik moet nog meer de actie maken en meer doelkansen creëren. Maar ik werk er aan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.