Reactie Glen De Boeck

ZATERDAG, 13 SEPTEMBER 2003, 20:36 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Hugo Broos heeft dan toch voor Glen De Boeck gekozen boven Vincent Kompany, hierdoor maakte De Boeck zijn competitiedebuut. Kompany krijgt dus rust voor de belangrijke match tegen Lyon.

De Boeck: "Deze wedstrijd is me heel goed bevallen, en we hebben dan ook nog goed resultaat neergezet met die 0-6. Ik zat ook direct scherp in de wedstrijd. Je moet ook op zo'n niveau direct in de match zitten want er worden geen cadeau's uitgedeeld.
In het begin was het totaal geen goed voetbal maar na de 0-2, 0-3 was de wedstrijd gespeeld. Het belangrijkste wat men zeker niet mag vergeten is dat men niet in paniek mag geraken. Ook was er een goede organisatie vandaag en dat is een van de belangrijkste punten."
Op de vraag hoe Glen De Boeck vooruit ziet naar de match tegen Lyon: "Elke voetballer ligt wakker van de Champions League. Deze overwinning is dan ook goed voor vertrouwen."
Tijdens zijn blessure heeft De Boeck Anderlecht op de voet gevolgd: "Anderlecht heeft het heel goed gedaan tijdens de matchen dat ik er niet was. Ik heb toch een bepaalde waarde voor de groep en dat is belangrijk voor de toekomst. Ik heb ook geprobeerd waardevol te zijn tijdens de blessure."
Over kompany zei hij: "Dit is nu mijn 9e seizoen, ben 32 jaar, en ik ga er niet niet wakker van liggen. We wist al langer dat hij er aan ging komen en goed voor de jongens en de ploeg."
En als hij terug op de bank moet? "Ik heb veel geduld."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.